1.11.2019. 15:52
0
Masovna tuča na Ilidži: Deblji kraj izvukla dvojica muškaraca
U masovnoj tuči koja se jučer u 13.20 sati dogodila na Butmirskoj cesti na Ilidži, povrijeđene su dvije osobe, potvrđeno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

U tuči su deblji kraj izvukli S. M. (59) iz Sarajeva i njegov sugrađanin A. K. (35). Ljekarsku pomoć ukazali su im ljekari Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevo, nakon čega su prevezeni u Klinički centar Univerziteta u Sarajevu.

Ljekari su kod 59-godišnjaka konstatirali teške, a kod 35-godišnjaka lakše povrede. Obojica su, nakon što im je ukazana pomoć, otpušteni na kućno liječenje.

Iz sarajevske policije saopćili su da je tužilac Kantonalnog tužilaštva Sarajevo naložio da se S. M. ispita na okolnosti počinjenog krivičnog djela teška tjelesna povreda.

Uviđaj su obavili pripadnici MUP-a KS, prenosi avaz.

IlidzaTuca
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.