1.11.2019. 15:53
0
Epilog porodične drame na Alipašinom Polju: Velid Alagić predat u nadležnost Tužilaštva
Velid Alagić zvani Vela, koji je osumnjičen da je jučer u stanu u ulici Semira Frašte u sarajevskom naselju Alipašino Polje nožem izmasakrirao mlađeg brata Armina Alagića, predat je danas u nadležnost Kantonalnog tužilaštva Sarajevo.

Velid se sumnjiči za krivično djelo ubistvo u pokušaju.

Kako je „Avaz“ već objavio, krvavi pir odigrao se pred očima majke braće Alagić. Shvativši šta je uradio, Velid je pobjegao. Otišao je do svog prijatelja Almira Pazarca, poznatijeg kao Šeik od Alipašina, s kojim je popio kafu.

Ubrzo su policajci opkolili zgradu Pazaraca te uhapsili osumnjičenog. Priveden je i Pazarac zbog sumnje da je pružao utočište Velidu, ali je pušten i dobio je status svjedoka.

Armin, koji je zadobio povrede grudnog koša, smješten je na Odjel torakalne hirurgije Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu, prenosi avaz.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.