8.11.2019. 12:11
0
Krvoločni psi čuvali drogu dileru: Pronađeno 30 paketića kanabisa, 25 paketića spida i municija različitih kalibara
FOTO: MUP SBK
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Srednjobosanskog kantona jučer su oko 14:40 sati u mjestu Turbe kod Travnika kontrolirali M. M. (45) iz Travnika. Tom prilikom kod 45-godišnjaka je pronađen kanabis.

Istog dana, prema naredbi Općinskog suda Travnik, policajci su pretresli kuće i prateće objekte u travničkoj ulici Obišenjak M. M. (41). Prilikom pretresa pronađeno je oko 30 paketića kanabisa, 25 paketića spida, digitalna vaga te pištoljska municija različitih kalibara.

U dvorištu su zatečena tri krvoločna psa u čijoj blizini je i pronađena droga. Osumnjičeni je uhapšen, prenosi Avaz.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.