15.11.2019. 8:43
0
Slučaj u Banjoj Luci: Pijani lažni policajac zaustavljao automobile
Pripadnici Policijske uprave Banja Luka uhapsili su sinoć 10 minuta poslije ponoći D. D., zbog sumnje da je počinio krivično djelo lažno predstavljanje.

Kako su saopćili iz PU Banja Luka, policajcima je prijavljeno da nepoznati muškarac u ulici Branka Popovića zaustavlja vozila i predstavlja se građanima kao inspektor policije.

Tom prilikom je koristio svoje privatno vozilo i legitimaciju za vozače vozila u kožnoj futroli. Policajci su zatekli muškarca na mjestu događaja, koji je bio u vidno alkoholisanom stanju.

O slučaju je obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka. Slijedi podnošenje izvještaja zbog počinjenog krivičnog dijela, prenosi avaz.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.