29.11.2019. 10:50
0
Nije uspio ženi ukrasti torbu, a onda je vukao za kosu
Policijskoj stanici Mostar Centar u četvrtak, 28. studenoga, I.V. je prijavila da joj je nepoznata osoba pokušala istrgnuti torbicu dok je bila u svom vozilu Ford Kuga ispred TR "Duga-tehna" u Mostaru.

Nakon što nije uspio istrgnuti torbu, po njenim riječima, vukao ju je za kosu, a policija je po opisu i snimkama nadzorne kamere navedene trgovine utvrdila da se radi o T.D. (1978.) koji je kasnije pronađen u Rudarskoj ulici te je lišen slobode.

Istog dana Policijska uprava Mostar zaprimila je prijavu da je tijekom noći od strane nepoznatog počinitelja otuđeno vozilo marke Mercedes A280 koje je bilo parkirano ispred kuće u naselju Lakševine.

Zaprimljena je i prijava da je izvršena i provala u navedenu kuću, garažu i ljetnu kuhinju, a tom prilikom je otuđena veća količina nakita, umjetničkih slika i alata.

S navedenim događajima upoznata je kriminalistička policija, priopćeno je na službenoj internetskoj stranici Ministarstva unutarnjih poslova Hercegovačko-neretvanske županije.

(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.