9.12.2019. 16:01
0
Bileća: Zaplijenjeno 36.000 kutija cigareta, krijumčari pobjegli
Pripadnici Granične policije BiH spriječili su krijumčarenje 36.000 kutija različitih vrsta cigareta bez akciznih markica na području Bileće, čija se tržišna vrijednost procjenjuje na oko 150.000 KM, saopšteno je iz Granične policije BiH.

Kako je navedeno u saopštenju više nepoznatih osoba pokušalo prokrijumčariti cigarete iz Crne Gore u BiH.

"Ugledavši pripadnike GP BiH pobjegli su iz vozila i udaljili se", navedeno je u saopštenju.

Kako su dodali o događaju su obaviješteni tužilac Tužilaštva BiH i sudija za prethodni postupak Suda BiH, prema čijoj je naredbi izvršen pretres dva vozila u kojima su krijumčarene cigarete. 

Pripadnici GPBiH, pod nadzorom tužioca Tužilaštva BiH, poduzimaju daljnje mjere i radnje u vezi navedenog događaja, pišu Nezavisne.


(Amila Alijagić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.