11.12.2019. 10:08
0
Uhapšen zbog uništavanja inventara u hostelu
D.Đ. uhapšen je juče u Banjaluci zbog sumnje da je galamio i lupao inventar u jednom banjačukom hostelu.

Naime, nadležnoj policijskoj stanici je prijavljeno da gost u jednom hostelu u Banjaluci galami i lupa inventar. Policijski službenici su dolaskom na lice mjesta utvrdili da se radi o D.Đ.

Nakon kriminalističke obrade lice je predato Službi za poslove sa strancima, Terenski Centar Banjaluka, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

O navedenom je obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva, koji se izjasnio da se radi o gore navedenom krivičnom djelu, te da se nakon kompletiranja predmeta dostavi Izvještaj u redovnoj proceduri, prenose Nezavisne.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.