23.12.2019. 19:30
1
Druga strana priče o sukobu u tržnom centru Otoka: Migranti su napali naše zaštitare koristeći hladno oružje!
Nakon incidenta u ''Bingovoj'' radnji u tržnom centru Otoka u Sarajevu, u kojem su zaštitari pretukli dvojicu migranata koji su prethodno počinili krađu, oglasili su se i iz Agencije "Flek", koja je zadužena za osiguravanje ovog objekta.

Potvrdili su da su njihovi uposlenici učestvovali u ovom incidentu, ali da nisu pretukli dvojicu migranata, kako je to javnost u našoj zemlji ocijenila, nakon što je na društvenim mrežama objavljen video.

- Napad se desio u službenim prostorijama koje u navedenom objektu koristi Agencija "Flek" i to nakon što su dva strana državljana uhvaćena u krađi više artikala. Prilikom dovođenja u službene prostorije, strani državljani su pokazali izrazitu agresivnost, pri čemu su uz galamu i viku počeli uništavati inventar - naveli su iz ove agencije.

Kako tvrde, migranti su napali zaštitare, a pri tome su koristili i hladno oružje. Navode da su njihoci uposlenici savladali dvojicu stranih državljana uz minimalnu upotrebu fizičke sile koja je bila srazmjerna napadu, te su sačekali dolazak policije.

U ovom napadu, povrijeđen je jedan zaštitar kome je ukazana ljekarska pomoć, prenosi avaz.

Faksimil saopštenja za javnost - Avaz, Dnevni avaz, avaz.ba

Migranti
1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.