26.12.2019. 15:41
0
Detalji pucnjave na Grbavici: Narušeni prijateljski odnosi doprinijeli pucnjavi
FOTO: Dnevni Avaz
Narušeni prijateljski odnosi danas su doprinijeli povlačenju obarača u sarajevskom naselju Grbavica, kada je ranjen muškarac, saznaje i prenosi Dnevni Avaz.

Sve se odigralo ispred kafane „Brasil“. Napadač inicijala H.H., čiji je identitet poznat policiji, koja za njim intenzivno traga, nakon kraće svađe izvadio je pištolj i ispalio dva hica u pravcu muškarca.

Kako saznaje Avaz, pogodio ga je u nogu. Na mjestu ranjavanja ostala je cipela ranjenog muškarca.

Izvor blizak istrazi otkrio je za Avaz da iza svega stoje narušeni prijateljski odnosi, koji su danas kulminirali povlačenjem obarača.

Policajci stežu obruč oko napadača koji bi uskoro trebao biti lociran i uhapšen.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.