14.1.2020. 16:48
0
Dječaka iz Laktaša pogodio zalutali metak, policija traga za osobom koja je pucala
FOTO: Dnevni Avaz
Dječak B.S. (14) iz Laktaša ranjen je u nogu zalutalim metkom dok se igrao u dvorištu svoje kuće u Trnu kod Laktaša. Za sada nije poznato ko je i gdje ispalio hitac i za osobom koja je pucala se traga, prenosi Dnevni Avaz.

Dječak je pogođen u desno koljeno, i to u hodu, kada je podigao nogu da bi napravio korak. Zrno metka palo je s visine i ostalo zaglavljeno u zglobu, prenosi Avaz.

On je odmah prevezen u Hitnu pomoć, a potom prebačen u UKC Republike Srpske, gdje je hospitaliziran i nije životno ugrožen.

- Sreća u nesreći je to što je zrno za nekoliko milimetara mimoišlo krvne sudove, čime su spriječene teže posljedice – kaže dobro upućeni izvor.

Policijska uprava Banja Luka još jednom apelira na sve građane da se suzdrže od nezakonite upotrebe vatrenog oružja,kako bi zaštitili svoj život i život ljudi u svojoj okolini.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.