26.1.2020. 18:46
0
U komi djevojčica koja je povrijeđena u Banjoj Luci
Djevojčica I.S, koja je sinoć povrijeđena u saobraćajnoj nesreći u Banjoj Luci, trenutno je priključena na aparate za mehaničku ventilaciju, potvrđeno je za Nezavisne iz UKC-a RS-a.

Prema riječima dežurnog anesteziologa u Intenzivnoj njezi, primljena je u UKC RS-a sa povredama glave i mozga, a sve dalje prognoze u vezi s njenim zdravstvenim stanjem su krajnje neizvjesne.

Nesreća se dogodila na obilježenom pješačkom prelazu u blizini tržnog centra Bingo i u njoj su učestvovali M.M. putničkim automobilom marke FIAT i maloljetno lice.

Nesreca
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.