30.1.2020. 14:05
0
Ovo je spisak uhapšenih osoba u akciji "Lim 2" koje su danas predate Tužilaštvu KS
FOTO: Dnevni Avaz
Tužilaštvu Kantona Sarajevo danas je predato 14 od ukupno 19 osoba koje je FUP jučer priveo u akciji kodnog naziva „Lim 2“, prenosi danas Avaz.

U Tužilaštvo su privedeni: Asmir Baždar, Semir Humić, Elvir Rožajac, Izudin Borovina, Admir Mujezinović, Admir Vrtić, Mirnes Bublin, Dževad Hubijer, Nedim Dževlan, Haris Musić, Edin Vrtić, Enver Musić, Asim Avdić i Mirza Baličevac, piše Avaz.

Nakon što budu ispitani, odlučit će se o eventualnim prijedlozima za određivanje pritvora.

Sv oni se sumnjiče da su od avgusta prošle godine do hapšenja nabavljali, držali, prepakivali i prodavali opojnu drogu, čime su stekli veću nezakonitu korist, prenosi Avaz.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.