5.2.2020. 21:40
0
Vlasnik kafane pretukao taksistu jer je vozio konobaricu
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Livanjskog kantona uhapsili su 47-godišnjeg B. R. iz Tomislavgrada zbog sumnje da je fizički napao taksistu dok je obavljao usluge prijevoza.

Policija u Tomislavgradu je 31. januara u 18:30 sati zaprimila dojavu dežurnog ljekara Doma zdravlja Tomislavgrad da se u njihovoj zdravstvenoj ustanovi nalazi povrijeđena osoba. Na mjesto događaja izašli su policajci te utvrdili da se radi o 57-godišnjem M. V., taksisti iz Tomislavgrada.

Povrijeđeni je ispričao da ga je B. R. fizički napao, tačnije udario nekoliko puta u glavu, dok je obavljao usluge prijevoza, prepriječivši mu prethodno put svojim vozilom na putu Tomislavgrad - Šujica, u mjestu Mokronoge.

Nakon ukazane ljekarske pomoći, M. V. je prevezen u Kantonalnu bolnicu u Livnu na daljnje liječenje. Nad osumnjičenim B. R trenutno se provodi kriminalistička obrada.

Kako nezvanično saznajemo, kao razlog napada spominje se radnica ugostiteljskog objekta, koja je zatražila prijevoz do određenog mjesta, čemu se usprotivio sam vlasnik kafane pokušavajući je spriječiti u tom naumu, piše Avaz.


(Amila Alijagić)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.