16.2.2020. 10:02
0
Požar u Srebrenici: Gorjela kuća Miće Stevanovića
FOTO: Avaz
U požaru koji je sinoć izbio na kući Miće Stevanovića u centru Srebrenice, pored zgrade vrtića „Poletarac“, nije bilo povrijeđenih, dok je pričinjena materijalna šteta, prenosi Dnevni Avaz

Zahvaljujući brzoj intervenciji vatrogasaca Teritorijalne vatrogasne jedinice Srebrenica, požar je lokaliziran, a potom i ugašen. Sreća je i što je srebrenička vatrogasna jedinica smještena stotinjak metara od kuće, tako da su brzo bili na licu mjesta.

Po nezvaničnim saznanjima Dnevnoga Avaza, požar izazvao zapaljeni odžak, odakle se vatra proširila na drugi sprat i potkrovlje kuće.

Pripadnici Policijske stanice Srebrenica jutros su obavili uviđaj.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.