19.2.2020. 11:50
1
Tuča na sjednici SDP-a u Bihaću
Sjednica Gradskog odbora Socijaldemokratske partije (SDP) Bihać održana je u srijedu, međutim, prekinuta je zbog fizičkog sukoba, u kojem su učestvovali zvaničnici te stranke.

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Unsko-sanskog kantona (USK) kazali su da je povrijeđena jedna osoba.

- U srijedu u 18:45 sati muškarac inicijala A. Č. (48) prijavio je osobu inicijala A. Z. (44) zbog fizičkog napada – kazali su nam iz MUP-a USK.

Naime, kako piše Faktor, radi se o predsjedniku Gradskog odbora SDP-a Bihać Alenu Zuliću, koji je fizički nasrnuo na potpredsjednika Gradske organizacije SDP-a u Bihaću Admira Čavkića.

Pri tome mu je nanio povrede desnog oka, a povrijeđenom Čavkiću je pomoć pružena u Domu zdravlja Bihać, gdje su mu ustanovljene lakše tjelesne povrede.

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.