6.4.2020. 14:20
0
Majka i novorođenče pronađeni mrtvi u Mrkonjić Gradu
Pripadnici Policijske stanice Mrkonjić Grad pronašli su jučer oko 21.20 sati u privatnoj kući tijela Z.Č. i novorođenčeta - saopšteno je iz Policijske stanice Mrkonjić Grad.

Policijskim službenicima Policijske stanice Mrkonjić Grad prijavljeno je da Z.Č. koja stanuje kao podstanar, u privatnoj kući u Mrkonjić Gradu ne otvara ulazna vrata i ne javlja se na mobilni telefon -  pojašnjava se u saopštenju. 

Kako se dodaje, na lice mjesta izašli su policijski službenici koji su zajedno sa vlasnikom stana ušli u stan i zatekli tijela Z.Č. i novorođenčeta.

- Na licu mjesta događaja izvršen je uviđaj od strane policijskih službenika Policijske uprave Mrkonjić Grad uz prisustvo doktora mrtvozornika Doma zdravlja Mrkonjić Grad - dodaje se u saopštenju, preonosi avaz.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, koji je naložio obdukciju tijela.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.