1.6.2020. 12:45
0
Na Facebooku objavio snimak kako "divlja" po Mostaru i vozi 200 km/h, a onda završio u policiji
Mladić koji je na društvenim mrežama objavio snimku divljanje automobilom po Mostaru priveden je u nedjelju u Policijsku postaju Mostar Sjever.

M. Z. (1997) iz Rumboka upravljao je vozilom marke Golf VI dubrovačkih registarskih oznaka. Od istog je uzet iskaz, oduzeti crveni i plavi treptači (blinkerice) s kontrolnom kutijom te slijedi podnošenje prekršajne prijave nadležnom sudu, priopćeno je iz MUP-a HNŽ.

Pozornost policije M. Z. je privukao snimkom objavljenom 25. svibnja na društvenim mrežama na kojoj se vidi da kroz naseljena mjesta sjeverno od Mostara vozi brzinom od 200 kilometara na sat, na djelu magistralne ceste M-17 gdje je dopuštena brzina 50 kilometara na sat.

(Fena)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.