30.6.2020. 13:20
0
Uhapšena jedna osoba koja se dovodi u vezu sa ubistvom Nedžiba Spahića Džibe
Pripadnici MUP-a Kantona Sarajevo uhapsili su jednu osobu koja se dovodi u vezu sa sinoćnjim ubistvom Nedžiba Spahića Džibe u sarajevskom naselju Grbavica, a koje se dogodilo u restoranu "Paper Moon" na Grbavici.

Osoba lišena slobode je inicijala S.H. Također, MUP KS traga za još jednom osobom.

Podsjećanja radi, Spahić je sinoć oko 20.45 sati teško ranjen u pucnjavi u restoranu "Paper Moon" u sarajevskom naselju Grbavica. Napadač maskiran kačketom i maskom na njega je tada, prema nezvaničnim informacijama, ispalio četiri hica, nakon čega je pobjegao automobilom "alfa romeo", koji je nedugo nakon toga pronađen na Ciglanama, prenosi portal Faktor.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.