1.7.2020. 16:25
0
Ubistvo Nedžiba Spahića Džibe: Sejo Hrenovica pušten na slobodu
Sejo Hrenovica, koji se u istrazi o ubistvu Nedžiba Spahića Džibe na Grbavici sumnjičio za pomaganje, pušten je na slobodu, potvrđeno je iz Tužilaštva Kantona Sarajevo.

Nakon što ga je ispitao postupajući tužilac, S. H. je pušten na slobodu - kazala je kratko Azra Bavčić, portparol Tužilaštva KS.

Poznato je da je, radeći na rasvjetljavanju ubistva Nedžiba Spahića Džibe, koji je u ponedjeljak upucan u bašti restorana "Paper Moon" na Grbavici, MUP KS raspisao potragu za Sašom Golubom.

Nezvanično saznajemo da je Sejo Hrenovica, kojeg je Golub iskoristio da sazna da li Džiba sjedi u restoranu, u međuvremenu promijenio status. On je do sada bio osumnjičen za pomaganje, a u nastavku istrage bit će korišten kao svjedok, prenosi avaz.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.