4.7.2020. 20:04
1
Tragedija kod Modriče: Mladić preminuo nakon uboda stršljena
Dvadesetsedmogodišnji Miroslav Vasić preminuo je od ujeda stršljena na putu od Modriče do bolnice u Doboju, prenose “Nezavisne novine”.

Kako prenose "Novosti" Miroslava su dovezli u teškom stanju u modrički Dom zdravlja, gdje mu je ukazana prva pomoć, nakon čega je kolima Hitne pomoći upućen u bolnicu u Doboju. Na putu za Doboj srce mladića nije izdržalo.

Prema nezvaničnim informacijama, Miroslav je ranije dva puta zatražio pomoć ljekara zbog uboda stršljena. Posljednji put prije dva mjeseca, a prvi put prije nekoliko godina. 

- Miroslav je bio nevjerovatno dobar momak, mladić i komšija. Kako sam čuo on je trimerom kosio neku travu na Kužnjači sa još nekoliko osoba. Nezvanično smo čuli da ga je stršljen ujeo za nogu nakon čega je došlo do gušenja. Ma tragedija, katastrofa, svi smo u šoku - kroz suze priča jedan od komšija, prenose "Nezavisne".

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.