8.7.2020. 12:21
0
Stanivuković saslušan u SIPA-i
Naveo je još jedan primjer prema kojem smatra da se prisluškivanje događa.

"Kada sa poslanicom Trivić dogovorim određene stvari koje su vezane za proteste, policija me zovne iza bine gdje držimo govore i postavi određena pitanja i činjenice koje je bilo samo predmet razgovora nas dvoje. Sve te stvari sam rekao Tužilaštvu, imam pravo na to, imam pravo da se obratim javnosti, jer vlast prisluškuje opoziciju kako bi znala svaki naš korak i onda ga spremno na neki način dočekala", kazao je.

Podsjećamo, Stanivuković je Okružnom javnom tužilaštvu Banja Luka podnio prijavu protiv člana Predsjedništva BiH i lidera SNSD-a Milorada Dodika te ministra unutrašnjih poslova Dragana Lukača zbog, kako je navedeno u tom dokumentu, neovlaštenog prisluškivanja i tonskog snimanja, prenosi N1.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.