11.7.2020. 17:40
0
U rijeci Sani kod Prijedora pronađeno beživotno tijelo žene
U koritu rijeke Sane u Prijedoru danas je pronađeno beživotno tijelo nepoznate ženske osobe - potvrđeno je iz Policijske uprave Prijedor.

Tijelo je pronađeno u blizini gradskog mosta, oko 11.50 sati.

O svemu je obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor, a uviđajem na licu mjesta, kojem je prisustvovao mrtvozornik, utvrđeno je da je smrt nastupila utapanjem.

Na licu mjesta nisu pronađeni tragovi koji bi upućivali na postojanje elemenata krivičnog dela.

Policijski službenici Policijske uprave Prijedor preduzimaju sve potrebne mjere i radnje s ciljem identifikacije pronađenog beživotnog tijela i utvrđivanja okolnosti smrti.


(FENA) 

BiH
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.