12.7.2020. 10:39
0
Sarajevo: Uz prijetnju satarom opljačkan Merkator, uhapšene dvije osobe
Oko 11.45 sati u subotu je od strane N.N. iizvršioca uz prijetnju satarom, izvršeno Krivično djelo iz člana 289. KZ FBiH /Razbojništvo/, u prodavnicu ,,Merkator", lociranoj u ulici Skenderija, općina Centar, nad radnicom M.P.

Tom prilikom otuđen je određen izros novca.

O navedenom je obaviješten Kantonalni tužitelj u Sarajevu, a uviđajne radnje po odobrenju istog obavili su policijski službenici MUP-a Kantona Sarajevo.

Policijski službenici Uprave policije, radeći na rasvjetljavanju navedenog krivičnog djela, istog dana su u 14,00 sati uhapsili osobe inicijala S.R., (1987.) L.O. (1995.) oboje iz Sarajeva.

Nastavlja se rad na dokumentovanju navedenog krivičnog djela.


(Patria)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.