13.7.2020. 8:13
0
Pijana osoba u Sarajevu polupala stakla na 11 automobila, sumnja se da je sve napravio ilegalni migrant
Jutros oko 05:25 sati u sarajevskoj ulici Prijedorska, jedan muškarac je oštetio nekoliko putničkih vozila na kojima su polupana stakla, potvrdili su za Oslobođenje iz Operativnog centra MUP-a KS, prenosi jutros Oslobođenje.

- Odmah nakon dojave policijski službenici su otišli na teren i pronađena je osoba koja je napravila štetu na automobilima. U toku je kriminalistička obrada nakon koje će biti poznat identitet osobe, kazali su za Oslobođenje u MUP-u KS.

NezvaničPrema nezvaničnim informacijama, polupana su stakla na 11 automobila, a osoba koja je napravila štetu je ilegalni migrant. Policija je uskoro pronašla osobu koja je polupala stakla na vozilima.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.