16.7.2020. 16:04
0
Ko su uhapšeni u akciji u kojoj je zaplijenjen helikopter?
Bračni par Goran (48) i Martina (39) i Roso i S. S. uhapšeni su u nastavku akcije "Parma" zbog sumnje da su počinili više krivičnih djela, a u akciji je zaplijenjen i helikopter, nezvanično saznaju “Nezavisne”.

Nezvanično, trenutku hapšenja kod Gorana Rosoa pronađeno je 12.000KM, a u Srbiji ga traže za 97 počinjenjih krivičnih djela.

U Policijskoj upravi Banjaluka kazali su, navodeći inicijale, da je Goran osumnjičen i da je "mercedes" koji mu je bio povjeren na čuvanje nelegalno prodao za 30.000 KM.

"G.R. teretimo da je  2017. falsifikovao ljekarske nalaze koje je dva puta dostavio u krivični spis Osnovnog suda Banjaluka tražeći za sebe pogodnosti u pogledu izvršenja krivičnih sankcija", rekli su u policiji i dodali da je zaplijenjen i helicopter.

Martina je osumnjičena da je falsifikovala diplomu mastera stomatoloških nauka Stomatološkog fakulteta u Sarajevu.

"M.R. je, na osnovu diplome,  nabavila potrebna odobrenja  pomoću kojih je 2017. godine u Banjaluci registrovala stomatološku ordinaciju u kojoj je radila" kazali su u Policijskoj upravi Banjaluka.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.