19.7.2020. 11:00
0
Saobraćajna nesreća na autoputu u Hrvatskoj: Dvije osobe teško povrijeđene
Dežurni hirurg novogradiške bolnice potvrdio je da su otac i majka iz automobila teško ozlijeđeni. Dvoje djece je lakše ozlijeđeno. Oni su se rano jutros automobilom zabili u kamion na autoputu A3.

U teškoj saobraćajnoj nesreći na autoputu A3 u nedjelju ujutro ozlijeđeno je više ljudi.

Prema neslužbenim informacijama, automobil francuskih registracija podletio je pod kamion srbijanskih registracija na autocesti, između čvorova Novska i Okučani, u smjeru Lipovca.

- Nešto prije 7 sati zaprimili smo ozlijeđene iz saobraćajne nesreće, u kojoj je za sada utvrđeno da je dvoje teško ozlijeđenih, a radi se o ocu i majci. Dvoje maloljetne djece zadobilo je lakše ozljede. Oni su zbrinuti, pružena im je adekvatna pomoć, ali smo ih zbog djece zadržali na promatranju u bolnici - rekao je dr. Darko Kikić, dežurni hirurg novogradiške bolnice.

U intervenciji su sudjelovali i vatrogasci iz Okučana kako bi odvojili smrskani automobil od kamiona, a potom i izvukli ozlijeđenu porodicu iz vozila, prenosi Avaz.


0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.