29.7.2020. 8:44
0
Pokušaj ubistva u Prijedoru
U Prijedoru je sinoć uhapšen muškarac inicijala M.T. (65) zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo ubistvo u pokušaju.

Osumnjičeni se tereti da je, oko 16.55 sati, u mjestu Volar, nakon kraće verbalne svađe hicem iz pištolja nanio povrede osobi inicijala D.G. (32) iz Prijedora.

D.G. je zbog zadobijenih povreda prevezen prijedorsku bolnicu „Dr. Mladen Stojanović“, gdje mu je ukazana ljekarska pomoć.

Pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Prijedor preduzete su sve potrebne istražne radnje s ciljem pribavljanja dokaza i utvrđivanja okolnosti izvršenja ovog krivičnog djela.

Nakon dokumentovanja i kompletiranja predmeta, uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu ubistvo u pokušaju, osumnjičeni će biti predat u nadležnost postupajućeg tužioca Okružnog javnog tužilaštva Prijedor, najavljeno je danas iz Policijske uprave u tom gradu.


(Fena)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.