4.8.2020. 9:54
0
Nova saobraćajna nesreća na bh. putevima: Mladić sletio sa ceste
Sinoć se dogodila saobraćajna nesreća na području mjesta Špionica kod Srebrenika u kojoj je 28-godišnji mladić zadobio tjelesne povrede.

Iz Operativnog centra MUP-a TK potvrdili su za Oslobođenje da se saobraćajna nesreća dogodila oko 1:50 sati na dijelu magistralnog puta M-1.8 u mjestu Špionica kod Srebrenika.

- U saobraćajnoj nesreći je učestvovao automobil marke BMW kojim je upravljao K.S. rođen 1992. godine iz Živinica. On je upravljajući vozilom sletio s puta te je prevezen u Univerzitetski klinički centar u Tuzli gdje se ljekar na Odjeljenju ortopedije izjasnio da je zadobio lakše tjelesne povrede, rekli su iz Opertivnog centra MUP-a TK.

Uviđaj su na mjestu događaja izvršili službenici Policijske stanice Srebrenik, prenosi Oslobođenje.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.