16.8.2020. 10:18
0
Saobraćajna nesreća u Sarajevu, jedna osoba prevezena u bolnicu
Jutros, oko 9.20, na kružnom toku u Bačićima (kod Stupske petlje) u Sarajevu, došlo je do saobraćajne nesreće u kojoj je povrijeđena jedna osoba.

Kako su kazali iz Operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo, povrijeđena osoba hitno je prevezena na Kliniku urgentne medicine, no još uvijek nije poznat tačan stepen povreda. 

Navode kako je, zbog uviđaja koji je u toku, u ovom dijelu grada trenutno gužva u prometu te se vozači pozivaju na strpljenje i oprez.

Na naše pitanje o tome da se udes dogodio jer se jedno vozilo kretalo u suprotnom smjeru u kružnom toku, iz MUP-a nisu mogli odgovoriti.

Precizirali su da će tačne podatke o udesu imati nakon uviđaja. 

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.