18.8.2020. 9:33
0
Razbojnik nožem napao djevojku, ukrao joj mobitel i lančić
Novi incident na ulicama Zenice dogodio se protekle noći, tačnije u naselju Sejmen, kada je još nepoznati muškarac napao Zeničanku nožem.

Tom prilikom, nesretna Zeničanka odlučila se braniti od napadača, međutim, uspio joj je, uz prijetnju nožem, ukrasti mobitel i lančić.

Zenička policija, potpomognuta inspektorima, odmah je bila “na nogama” te je za rekordno kratko vrijeme pronašla razbojnika.

Kako je ispričala nesretna djevojka policajcima, izvadila je mobitel da pozove majku jer nije imala ključeve.

– Prišao je i počeo da mi otima mobitel. Branila sam se, uspjela sam ga čak i udariti u glavu. Spao mu je kačket. Imao je nož u ruci, ali nisam odustajala. Međutim, uspio je oteti mi mobitel i strgnuti lančić s vrata – ispričala je ona.

Osim policije, u potjeru za napadačem uključili su se i prolaznici, sugrađani. Na licu mjesta ostala je i torba napadača, a po tvrdnjama policije, nakon pronalaska razbojnika, radi se o osobi odranije poznatoj policiji,piše Avaz.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.