9.9.2020. 18:51
0
Hrvatska: Dvije osobe poginule u teškoj nesreći na autoputu
Nedaleko od odmorišta Ježevo na autocesti A3 kod Zagreba oko 16 sati sudarilo se više vozila.

U stravičnoj nesreći, prema dosad prikupljenim podacima, poginulo je dvoje dvoje ljudi, potvrdili su iz zagrebačke policije. Kako navode, požar je lokaliziran i radi se na uspostavljanju saobraćaja suprotnim trakom.

Prema neslužbenim informacijama radi se o dva teretna vozila te dva automobila.

U jednom kamionu bila je armatura, drugi je vozio bale papira, a treći bačve s nepoznatom tekućinom. Gašenje se bliži kraju, ali trajat će satima.

- Prolazili smo suprotnim trakom i vidjeli gust dim, kad smo došli bliže, prizor je bio šokantan - ispričali su očevici.

Zbog saobraćajne nesreće nastala je velika gužva na autocesti, promet je preusmjeren i vozi se obilaznim pravcima.

U nesreći je učestvovao jedan kamion s oznakama turske kompanije Karakus.

Iz HAK-a navode da je zbog nesreće na autocesti A3 Bregana-Lipovac između naplatne stanice Zagreb-Istok i čvora Ivanić Grad, prekinut saobraćaj u oba smjera, piše 24sata.

 
Hrvatska
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.