1.10.2020. 12:42
1
Policija na nogama: 19-godišnjak sa ubodnom ranom stomaka u polusvjesnom stanju nađen na cesti
Devetnaestogodišnji mladić sa teškim povredama zatečen je sinoć u Mostaru, preciznije na dijelu između novog kružnog toka u Zaliku i željezničkog mosta, a nakon što je policiji prijavljeno da cestom otežano hoda i doziva u pomoć nepoznata osoba.

Mladić je, kako je saopćeno iz MUP-a HNK-a, kolima Hitne pomoći prevezen u Južni logor, nakon što su ga policajci zatekli na cesti u polusvjesnom stanju sa, kako nam je kazao, portparol MUP-a HNK-a Ljudevit Marić, ubodnom povredom stomaka.

U bolnici su mu konstatovane teške povrede, a o svemu su obaviješteni službenici Sektora krim-policije i nadležni tužilac, te je na mjestu pronalaska mladića izvršen uviđaj, a tokom noći je utvrđen i identitet. Naime, oko sat i po poslije ponoći u PS Mostar Centar pristupio M. A. (1961), koji je izjavio da je povrijeđeni njegov sin M. A. (2001).

Iz MUP-a HNK-a je saopćeno da se poduzimaju sve potrebne mjere na rasvjetljavanju svih okolnosti povređivanja mladića, te pronalasku izvršioca ovog krivičnog djela.


(Fena)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.