13.10.2020. 12:29
0
Pokušaj ubistva u Šipovu: Ispod "forda" eksplodirala bomba, policija istražuje
Policijski službenici Policijske stanice Šipovo rade uviđaj i istragu u vezi sa eksplozijom na automobilu marke "ford", koja se dogodila sinoć oko 22.45 sati u ulici Sime Šolaje, u općini Šipovo.

Iako nije bilo povrijeđenih, slučaj je okarakterisan kao pokušaj ubistva. Međutim, iz policije ne iznose nikakve detalje o ovom kontroverznom događaju.

- Preduzimaju se sve mjere i radnje na rasvjetljavanju svih okolnosti. Prilikom eksplozije na vozilu je pričinjena materijalna šteta, dok nije bilo posljedica po osobe. O događaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka koji je naložio da se preduzmu sve mjere i radnje na prikupljanju dokaza i dokumentovanju krivičnog djela pokušaj ubistva - saopćeno je iz PU Mrkonjić Grad, prenosi Faktor.

Eksplozija
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.