13.10.2020. 12:49
0
Trnovljaku u Doboju oduzet tuđi 'Mercedes': Nema vozačku, ali ima kazni više od 60 hiljada KM
Policijski službenici Policijske stanice Doboj 1 jučer su od S. P. sa područja općine Trnovo FBiH, oduzeli su putnički automobil marke „Mercedes” vlasništvo privrednog društva za iznajmljivanje vozila iz Beograda.

Policijski službenici su isti dan oko 11.40 sati, u Doboju, izvršili kontrolu navedenog putničkog automobila prilikom čega su utvrdili da S.P. upravlja vozilom za vrijeme dok mu je izrečena zabrana upravljanja vozilom "B" kategorije,  a uvidom u bazu izrečenih novačnih kazni utvrđeno je da isto ima dug u iznosu od 60.812, 80 KM.

Navedeno vozilo  je oduzeto zbog sprečavanja daljeg vršenja prekršaja i isto će biti vraćeno vlasniku.

Protiv S.P. će nadležnom sudu biti podnesen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka.


(Patria)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.