18.12.2020. 16:52
0
Drama u Sarajevu: Policajac ranio napadača u prostorijama NLB banke, koji ga je prije toga napao makazama
FOTO: Dnevni Avaz
U sarajevskoj ulici Džidžikovac policajac je prema nezvaničnim informacijama ranio napadača u prostorijama NLB banke, prenosi danas Dnevni Avaz.

Navodno su službenici banke prijavili policiji da ih je napao muškarac. Po dolasku patrole on je navodno makazama nasrnuo na policajca koji je upotrijebio službeni pištolj ranivši napadača.

Portparol MUP-a Kantona Sarajevo Mirza Hadžiabdić kazao je za "Avaz" da su uposlenici banke oko 15 sati pozvali policiju jer su imali problema s muškarcem.

- Jedno lice s kojim su službenici banke imali problema je policijskog službenika koji je došao na intervenciju napalo oštrim predmetom i tom prilikom je policijski službenik u cilju da odbije protupravan napad od sebe upotrijebio službeno oružje nanijevši povrede ovom licu. Pozvana je ekipa Hitne medicinke pomoći i prevezla ga na ukazivanje ljekarske pomoći. Utoku je vršenje uviđaja. Više informacija bit će kasnije, kazao je Hadžiabdić.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.