24.12.2020. 20:29
0
Uhapšen 19-godišnji Sarajlija koji je opljačkao turistu iz Emirata, zbog druge krađe uhapšena 36-godišnja A.I.
Dana 23.12.2020.godine u 19,30 sati, policijski službenici Treće PU lišili su slobode lice A.I., rođena 1984.godine u Vlasenici, nastanjena u Živinicama, zbog postojanja osnova sumnje da je počinila krivično djelo iz člana 286. KZ F BiH (Krađa).

O navedenom je obaviješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, a ista je predata u prostorije Jedinice za osiguranje objekata i zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo. Policijski službenici nastavljaju rad na dokumentovanju navedenog krivičnog djela.

Dana 23.12.2020.godine u 14,30 sati, policijski službenici Pete PU lišili su slobode lice T.H., rođen 2001.godine u Sarajevu, gdje je i nastanjen, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo iz člana 287. stav 1. tačke b. KZ F BiH (Teška krađa na naročito opasan ili naročito drzak način), na štetu H.O.J.A. iz UAE. 

O navedenom je obaviješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, a isti je predat u prostorije Jedinice za osiguranje objekata i zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo. Protiv navedenog lica će biti preduzete zakonom predviđene mjere i radnje.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.