4.1.2021. 11:03
0
Uhapšena tri Marokanca nakon pokušaja ubistva mladića u Bihaću: Napali ga, a onda ga izboli po vratu i stomaku
FOTO: Dnevni Avaz
Ministar unutrašnjih poslova Unsko-sanskog kantona Nermin Kljajić za "Avaz" je rekao da su privedena tri Marokanca zbog sinoćnjeg pokušaja ubistva mladića u Bihaću.

- Naši istražitelji još istražuju sinoćnji događaj. Tri Marokanca su privedena i danas ćemo imati potpunije informacije zbog čega je došlo do pokušaja ubistva - kazao je Kljajić za Dnevni Avaz.

U MUP-u USK održan je i redovni kolegij na kojem se razmatra sigurnosna situacija na području USK zbog ogromnog broja migranata koji borave na ovom području.

Prema pisanju portala Krajina.ba navodno sinoć se u Bihaću dogodio novi slučaj pokušaja ubistva od strane migranata.

Naime, u Džanića mahali ispred nekadašnje videoteke "Šeki", dogodio se nemili događaj gdje je Bišćanin izvukao deblji kraj.

Po izjavama očevidaca, nekoliko migranata koji žive u napuštenim kućama u ovom bihaćkom naselju nasrnuli su iz čista mira na mladića te mu zadali nekoliko ubodnih rana nožem u predjelu stomaka i vrata.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.