21.1.2021. 8:46
1
Nakon dramatičnog sukoba: Povrijeđena dva policajca, oštećeno nekoliko vozila
Epilog sinoćnjeg haosa u prihvatnom centru u Blažuju su dva povrijeđena policajca i nekoliko oštećenih vozila.
Radnici Međunarodne organizacije za migracije (IOM) pokušali su da u drugi kamp premjeste jednog migranta koji je narušavao red i koji je vođa jedne od grupa u ovom kampu. 

- Radi se o migrantu, koji je ustvari vođa jedne od od grupa u migrantskom kampu. Migranti su pokušali da ga nasilno oslobode, nakon čega je došlo do sukoba - kazao je Hadžiabdić.
Migranti su ga pokušali nasilno osloboditi, nakon čega je došlo do sukoba. Intervenirala je policija.

Stotine policajaca hapsilo je na desetine migranata. U sukobima su dva pripadnika policije povrijeđena, a migranti su prevrnuli i oštetili nekoliko policijskih vozila, potvrdio je portparol kantonalnog MUP-a KS Mirza Hadžiabdić.
1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.