10.2.2021. 12:04
0
20-godišnjak sa Sokoca pokušao podmititi sarajevske policajce
Dvadesetogodišnji Mladen K, rođen na Sokocu, a nastanjen u općini Istočni Stari Grad, priveden je sinoć nakon što je pokušao podmititi policajca, saopšteno je iz sarajevske policije.

U zvaničnom policijskom saoćenju se navodi da su M. K. rođenog 2000. godine na Lapišnici priveli službenici Prve PU zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo davanje dara ili drugih oblika koristi.

- O navedenom je obaviješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, a osumnjičeni je predat u prostorije Jedinice za osiguranje objekata i zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo. Protiv njega će biti preduzete zakonom predviđene mjere i radnje, naveli su iz MUP-a KS-a, prenosi Oslobođenje.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.