12.2.2021. 10:50
0
Inspektori Federalne uprave policije u Vogošći uhapsili dilera
FUP
FUP
FUP
Istražitelji Federalne uprave policije jučer su pod nadzorom Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, uhapsili S.T. (34) iz Vogošće jer su kod njega pronašli drogu.
Naime, po naredbi Općinskog suda u Sarajevu izvršen je pretres prostorija koje koristi osumnjičeni na području Vogošće, gdje su istražitelji pronašli spid i marihuanu, kao i vagu te druge predmete koji potiču od izvršenja krivičnih djela.
Osumnjičeni je ispitan u prostorijama Federalne uprave policije, te će se u zakonskom roku biti predan tužiocu uz izvještaj o počinjenom krvičnom djelu, prenosi Avaz.
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.