4.3.2021. 20:15
0
Hurija Hadžić još nije pronađena: Porodica obišla Mostar i Stolac
Hurija je posljedni put viđena u utorak kada je izašla iz autobusa u Mostaru. O nestanku su upoznate sve Policijske uprave.
Nestala Hurija Hadžić iz Piskavice kod Gračanice još nije pronađena, potvrdio je za Avaz njen amidža Fikret Hadžić. 

On je danas zajedno s još drugim članovima porodice i prijateljima bio u Mostaru. 

- Nema ništa novo. Obišli smo Mostar i Stolac, Hurija još nije pronađena. Vraćamo se u Gračanicu, nije bilo novih dojava-kazao je Fikret Hadžić 

Hurija je posljedni put viđena u utorak kada je izašla iz autobusa u Mostaru. O nestanku su upoznate sve Policijske uprave. 

Ona je prošle sedmice otputovala u Sarajevo zbog poslovnih obaveza. U petak je javila da se vraća iz Sarajeva, ali umjesto u Gračanicu, zaputila se u Konjic iz nepoznatih razloga. U Konjicu je bila u Policijskoj stanici, nakon čega je ostavila automobil i dokumenta. Iz Jablanice je autobusom došla u Mostar.

Sve informacije o nestaloj djevojci javiti Policijskoj stanici ili kontaktirati porodicu na broj 061/843-980.
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.