24.3.2021. 12:30
0
S.M. bejzbol palicom udario Banjalučanina i polomio mu staklo na Mercedesu
Pripadnici Policijske uprave Banja Luka uhapsili su S.M. zbog fizičkog napada na sugrađanina i oštećenja automobila, prenosi Avaz.

U toku je kriminalistička obrada uhapšenog, saopšteno je iz Policijske uprave Banja Luka.

Policiji je jučer V. D. prijavio da ga je nepoznata osoba udarila bejzbol palicom u predjelu leđa, a nakon toga na automobilu Mercedes, koji koristi, razbilo zadnje vjetrobransko staklo.

Policija je utvrdila da se radi o S.M. kod kojeg su pronašli i oduzeli bejzbol palicu.

O ovom događaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, koji je naložio da se nakon evidentiranja svih činjenica Okružnom javnom tužilaštvu dostavi izvještaj o počinjenim krivičnim djelima tjelesna povreda i oštećenje i oduzimanje tuđe stvari.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.