31.3.2021. 12:15
0
Preminuo pukovnik Oružanih snaga BiH Nedžad Hidanović od posljedica zaraze koronavirusom
Pukovnik Oružanih snaga Bosne i Hercegovine Nedžad Hidanović iz Tuzle preminuo je sinoć od posljedica koronavirusa, potvrdili su njegovi prijatelji.

Na Facebooku se od Hidanovića, među ostalima, oprostio Mehdin Jakubović oficir Rendžerskog puka Oružanih snaga BiH.

"Sinoć je na Ahiret, na bolji svijet, preselio moj veliki prijatelj, brat, kolega pukovnik Nedžad Hidanović od posljedice "COVID-19", a prije svega odredbom od Allaha.

Molim Allaha Milostivog da mu se smiluje i uvede u bašče dzennetske. Nisam se odavno osjećao tako skrhano. Da nam se svima Allah smiluje i da sabura, prije svega porodici, rodbini, prijateljima i nama kolegama. Amin!", napisao je Jakubović.

"Treći val" koronavirusa odnosi brojne živote u Bosni i Hercegovini.

Podsjetimo, jučer je objavljeno da je u Bosni i Hercegovini registrirano je 1867 novooboljelih od koronavirusa (dan ranije ih je bilo 856) i 92 preminulih.

(Ajdin Balićevac)

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.