11.4.2021. 22:45
1
Ispred šiša-bara na Ilidži ostavljena eksplozivna naprava
Pripadnici MUP-a Kantona Sarajevo nalaze se u Ustaničkoj ulici na Ilidži, a razlog je, navodno, eksplozivna naprava koja je ostavljena na stolu ispred jednog ugostiteljskog objekta.

Nepoznata naprava ostavljane je u kesi na jednom od stolova ugostiteljskog objekta u Ustaničkoj ulici. Pripadnici MUP-a Kantona Sarajevo su na terenu i u toku je uviđaj – rekao je dežurni u Operativnom centru MUP-a KS, prenosi faktor.

Prema nezvaničnim informacijama, naprava je ostavljena ispred jednog šiša-bara u ovom naselju, a čiji vlasnik je ranije bio u sukobu sa zakonom.

Navodno je nepoznatu napravu ostavio zasad nepoznati muškarac, koji se udaljio vozilom "audi", crnogorskih registarskih oznaka.

Više informacija o kakvoj napravi je riječ bit će poznato nakon KDZ pregleda i drugih istražnih radnji.

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.