15.5.2021. 18:47
0
Očaj u porodici mladića kojeg je usmrtila struja kod Srebrenika: Bojan je mrtav visio na trafostanici, nismo mogli prići
Velika tragedija jučer je potresla selo Ravnuše kod Srebrenika kada je život od strujnog udara na trafostanici izgubio 16-godišnji Bojan Stanković.

Naime, iako je znao da je to mjesto izuzetno opasno mladić se popeo na trafostanicu koja je bila pod velikim naponom, gdje ga je oko 20 sati usmrtio jak strujni udar, prenosi danas Dnevni Avaz.

Tragediju uvećava i činjenica da se u avliji porodice Stanković nalazi neograđena trafostanica koja je bila pogubna za Bojana. 

Kada su članovi porodice shvatili da je Bojan doživio strujni udar, nastala je prava drama, jer je dječak visio na trafostanici i nije mu se moglo prići zbog napona, piše Avaz.

Jedan od komšija smogao je hrabrosti da pokuša pomoći Bojanu, ali je i on zadobio strujni udar, te je zbog povreda prevezen u bolnicu gdje je navodno zadržan na liječenju, prenosi Avaz.

- Prošle godine naš sin Dejan je u Srbiji radeći za nadnicu smrtno stradao u šumi pod prevrnutim traktorom. Sada smo izgubili i Bojana. Još troje djece mi je umrlo prirodnom smrću – kaže uplakana Mileva za Avaz.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.