17.5.2021. 8:50
1
Objavljen dokument iz MUP-a o slučaju "Dženan Memić": Poslana jasna poruka Alisi Mutap
Na Facebook grupi Pravda za Dženana jučer je objavljen Izvještaj o kriminalističko-tehničkoj pretrazi lica mjesta.

Naime, u objavljenom izvještaju se navodi da je djelo okarakterisano kao ubistvo.

- Dana 16. februara 2016. godine izvršena je obdukcija Memić Dženana i tom prilikom došlo se do saznanja da se radi o KD ubistva, pa shodno tome promijenjena je data kvalifikacija djela, navodi se u  Izvještaju.


Također, iznad objavljene fotografije napisano je "Alisa, ko je ubio Dženana"




Podsjećamo, Dženan Memić je stradao u februaru 2016. godine. Te kobne noći, zajedno s njim, u ilidžanskoj Velikoj aleji je bila djevojka Alisa Mutap. Uslijed zadobijenih povreda, mladić je preminuo u Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu sedam dana kasnije.

 
1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.