27.7.2021. 9:43
0
Pokušaj ubistva u Trebinju: Pucao u pravcu dva muškarca
Pripadnici Policijske uprave Trebinje uhapsili su Trebinjca M. M., zbog sumnje da je počinilo krivično djelo teško ubistvo u pokušaju.

Prema prvim informacijama, jučer u 14 sati Policijskoj stanici Trebinje prijavljeno je da je u naselju Mostaći M. M. iz vatrenog oružja ispalio više hitaca na kuću i prema K. R., kao i prema N. V., nakon čega se dao u bijeg.

Operativnim radom i brzom intervencijom na terenu pripadnici PU Trebinje došli su do saznanja gdje se nalazi lice M. M. te su ga uhapsili istog dana u 14:30 sati.

Izvršenim pretresom pronađeno je oružje kao i drugi predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa krivičnim djelom.

Dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Trebinju je događaj kvalifikovalo kao krivično djelo teško ubistvo u pokušaju i krivično djelo nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

Policajci nastavljaju dalji rad na dokumentovanju krivičnog djela.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.