17.9.2021. 9:11
2
Ovo je 23-godišnji mladić koji je poginuo jučer: Bol majke stala je u samo 3 riječi, a posljednji susret sa kolegom ledi krv u žilama
Jučer se na dijelu magistralnog puta M4 Tuzla - Kalesija u Mjestu Miljanovci, dogodila teška saobraćajna nesreća u kojoj je uslijed slijetanja vozila sa puta poginuo 23-godišnji mladić.

Preliminarni rezultati istrage kažu da je zbog neprilagođene brzine izgubio kontrolu nad vozilom i sletio s ceste, a riječ je o Edisu Krajinoviću koji je sanitetskim vozilom prevezen u UKC Tuzla, gdje je preminuo uslijed teških povreda koje je zadobio.

Vijest o njegovoj pogibiji izazvala je tugu i nevjericu, a svi koji su ga poznavali imaju samo riječi hvale za njega.

-Sretosmo se jučer, žurno si ablendovao, raširenih rukama me pozdravio, nedaleko od rodnog mjesta, kao da te poslednji put gledam. Trubio si, junački, kao kada bi truba trebala da crkne. Ni slutio nisam, da će nam to biti poslednji pozdrav, poslednji susret na velikim kotačima, stoji u jednom od oproštaja koju su preplavili ruštvene mreže.

-Brate, koji nisi više među nama, a ostat ćeš kao vječiti teretnjak, želimo ti sve najbolje na onom svijetu, jer si na ovom, samo dobro činio.

Objava u koju je stala sva tuga jedne majke koja je izgubila svoje dijete posebno je potresna. Sva neutješnost stala je u 3 riječi: - Ode moja duša draga, napisala je njegova majka Nevresa Krajinović, prenosi Oslobođenje.

image

 

2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.