11.11.2021. 9:46
0
Pretresi u Bosanskoj Gradišci: SIPA traži osobu koja je ugrozila sigurnost BiH i Srbije
Pripadnici SIPA-e po nalogu Tužilaštva obavljaju pretrese na području Bosanske Gradiške.

- Aktivnosti se realiziraju u predmetu suradnje tužiteljskih i pravosudnih institucija Bosne i Hercegovine i Republike Srbije, a sa ciljem rasvjetljavanja teških kaznenih djela. Na terenu se nalaze policijski djelatnici SIPA, koji na temelju međunarodne potrage, vrše pretrese i tragaju za osumnjičenom osobom koja se dovodi u vezu sa teškim kaznenim djelima, saopćeno je iz Tužilaštva BiH. 

Aktivnosti se realiziraju na temelju međunarodne potjernice pravosudnih institucija R Srbije, a odnose se na osobu osumnjičenu za organizirani kriminal i teška kaznena djela, koja su ozbiljno ugrozila sigurnosnu situaciju na području Srbije i Bosne i Hercegovine.

- U interesu rada na predmetu više informacija ne možemo davati, naveli su iz Tužilaštva.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.