15.11.2021. 9:25
0
Mlađa maloljetnica iz Tuzle prijavila taksistu zbog bludnih radnji: Prepoznala ga dok se s majkom vozila u taksiju, pa doživjela stres
Mlađa maloljetnica iz Tuzle 11. novembra prijavila je Policijskoj stanici Zapad da ju je muškarac seksulno uznemiravao.

- Policijska stanica Zapad u Tuzli, 11. novembra 2021. godine oko 11.55 sati, zaprimila je prijavu krivičnog djela bludne radnje. Obaviješten je dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Tuzlanskog kantona - potvrdila je Amra Kapidžić, glasnogovornica Uprave policije MUP-a Tuzlanskog kantona.

Maloljetnica je, kako saznaje Faktor, u policijsku stanicu došla u pratnji majke, a policiji je predala i dokaz.

Ona za bludne radnje sumnjiči taksistu, a prema saznanjima pomenutog medija, tri dana nakon prijave prepoznala ga je dok se s majkom vozila u taksiju, nakon čega je doživjela stres.

- Potrebne mjere i radnje na rasvjetljavanju svih okolnosti događaja poduzimaju službenici Sektora kriminalisticke policije, Odsjek za seksualne delikte, maloljetničku delinkvenciju i nasilje u porodici - dodala je Kapidžić.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.